Jouw expert op het gebied van voet-,enkel-, knie-, heup en rugklachten.

Heb je klachten aan je voeten, knieën of heup, kies dan voor een persoonlijke en deskundige behandeling bij De Bewegingsdeskundige. Vaak komen deze klachten voort uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Onze kennis van het hele bewegingssysteem in combinatie met voetkunde, maakt ons dé expert op het gebied van pijnvrij lopen en rennen.

Podologie
Podologie betekent letterlijk voetkunde. De voet is vaak de basis waar veel loop gerelateerde klachten ontstaan. Mensen hebben nu eenmaal de neiging om een houding aan te nemen om pijn te onderdrukken of om iets te compenseren door een afwijkende voetstand. Hierdoor kan jij je spieren en gewrichten overmatig belasten, wat tot uiteenlopende klachten op verschillende plekken in het lichaam kan leiden.

Wij stellen ons graag aan je voor
Binnen de Bewegingsdeskundige hebben we allemaal dezelfde affiniteit en expertise met het bewegingsapparaat om jou weer pijnvrij laten lopen en/of rennen. Uiteraard hebben wij ook onze eigen passies, en werken we op verschillende locaties. Dus we stellen ons graag kort voor.

Lydia van Beek

Mijn achtergrond ligt in ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en ik heb onder meer gewerkt in het Militair Revalidatiecentrum. Gezondheid is voor mij een groot goed. Of je nu als doelstelling hebt een marathon te lopen of zelfredzaam te blijven. Het sterker maken van het lichaam en het vinden van de balans tussen belasting en belastbaarheid is de kern.

Het bereiken van een langdurig resultaat gaat voor mij om de optelsom van inzicht, aandacht, motivatie en samenwerking. En dit is het maatwerk dat wij leveren.

Telefoonnummer 0346 252961
Locatie: De Meern

Michel van Beurden

Sporten is mijn passie, ik vind het belangrijk om mensen hierin aan te moedigen en te ondersteunen. Fysiotherapie was dan voor mij 25 jaar geleden een logische keus, maar in mijn praktijk merkte ik al snel dat mensen vastliepen op klachten die voortkomen uit het onderste deel van het bewegingsapparaat. Er moest echt gewerkt worden aan de stand, het lopen en het rennen. Als deze basis goed is, werkt dat al snel door in het hele lijf. Daarom volgde de specialisatie als podoloog om mijn klanten van A tot Z te begeleiden, met persoonlijke advies en aandacht.

Vanwege onze specialisatie kunnen wij topsporters begeleiden naar een hoger niveau en iedereen helpen pijnvrij te laten lopen en/of rennen.

Telefoonnummer 06 18081748
Locaties: Amstelveen, Amsterdam, Leusden